Wie zijn wij

jan_willem_foto_buiten_verkleindJan Willem van Sandick
heeft People’s Business in 1994 opgezet vanuit de ambitie om meer rendement uit trainingen en begeleiding te halen. Studeerde psychologie en Bedrijfskunde. Hij is (loopbaan-)coach en trainer. En is gedreven en creatief om methoden in te zetten om duurzame resultaten in trainingen en individuele begeleiding te bereiken.

Het geeft hem voldoening om een open klimaat te creëren en tegelijk confronterende, praktische leer- en durfervaringen aan individuele managers en medewerkers, maar ook aan  teams te bieden.

 

Milja Falentijn
is een organisatie-psycholoog en is een ervaren loopbaancoach en trainer.
Zij heeft zich verdiept als loopbaancoach in energiemanagement en werkt met een sterk intuïtieve benadering waarvoor zij een opleiding heeft gevolgd: carrière healing. Naast loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkelingsvragen helpt zij mensen met behulp van vragen als:

  • hoe behoud of hervind ik mijn energie en motivatie in mijn werk?
  • hoe voorkom ik een burn-out?
  • hoe zorg ik voor een goede werk/privé balans?

 

Willemien van de Tol
is een ervaren loopbaancoach en trainer. Zij heeft veel ervaring als loopbaanadviseur en trainer bij grote organisaties en rijksoverheid. Ze is zelf een voorbeeld van durf en daadkracht en neemt mensen mee door haar betrokkenheid en enthousiasme.